Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Advanced Electron Forums > Bugs > Not a Bug > Topic : Bug in AEF 1.0.8 (fixed with patch)


News:

Group Message
Hello Guest,

Welcome to the AEF Board. AEF is getting better and better and is also becoming more popular.
Take a few seconds to Register, its free, and it inspires us to work harder and improve on whatever we can improve on.
Give us some feedback, and tell your buddies about AEF!

Thanks,
The AEF Team



Threaded Mode | Print  

 Bug in AEF 1.0.8 (fixed with patch), Maybe I have found a bug..... (4 Replies, Read 6036 times)
livepcportal
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
Hello everyone!
I have been looking for a good free forum for my site and when giving AEF a go, I think I probably have found a bug.  :??:  
I installed it on my PC on localhost using WampServer 2. I don't know whether it should work like this or not but, when I click on Register link on the top and go to the registration form and on the same page when I use login form integrated on the top of the forum to login, I got the following error:
Quote
The following error occurred: 

You are already a registered user of the forum. Users are not allowed to register again. You may go to the Main Forum Index and use the Boards Facilities.
If you wish to Log Out please click here

Thank You!

But, at the same time I logged into my account...So my point is rather that displaying that error, it should have logged into my account redirecting me to the board index......  :xd:  
Thank you!!

Edited by livepcportal : December 18, 2009, 1:19 pm
IP: --   

Bug in AEF 1.0.8
nfsalon
Group: Member
Post Group: Working Newbie
Posts: 81
Status:
Its because after the login, the system take you to the last page you was there.

So then the system think you want to register again when you logged in... Will be fixed.

Sorry for my bad English ^^

-----------------------
Board Image
IP: --   

Bug in AEF 1.0.8
Yagiz
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 7
Status:
Find in ./main/login.php:
PHP Code

 if(!empty($globals['smart_redirect']) && !empty($referer) && preg_match('/^'.preg_quote($globals['url'], '/').'/'$referer) && !preg_match('/'.preg_quote('act=login''/').'/'$referer)){ 


Replace with:
PHP Code

 if(!empty($globals['smart_redirect']) && !empty($referer) && preg_match('/^'.preg_quote($globals['url'], '/').'/'$referer) && !preg_match('/'.preg_quote('act=login''/').'/'$referer) && !preg_match('/'.preg_quote('act=register''/').'/'$referer)){ 

IP: --   

Bug in AEF 1.0.8
SAFAD
Group: Administrator
Post Group: Elite Member
Posts: 279
Status:
thank you both, livepcportal and yagiz
the patch has been implemented after tests
Be Honored ! +D

Edited by SAFAD : April 23, 2011, 12:25 pm

-----------------------
Best Regards
Sadaoui "SAFAD" Abderrahim - Lead Developer
My Blog
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Members who read this topic
jlhaslip, Alex, nfsalon, Haibara, Buster, VasiliyRS, VinceC, scaftech, eastwood1, livepcportal, delphus, bayus4, XemiX, SAFAD, Yagiz, Tyrius, yehgdotnet, JPeterPan


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is June 19, 2018, 8:51 am.

  Powered By AEF 1.1.0 Preview © 2007-2011 AEF Group. All rights reservedQueries: 12  |  Page Created In:0.064