Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Advanced Electron Forums > Bugs > Bugs Fixed > Topic : Space added to URLs

A2 Hosting

News:

Group Message
Hello Guest,

Welcome to the AEF Board. AEF is getting better and better and is also becoming more popular.
Take a few seconds to Register, its free, and it inspires us to work harder and improve on whatever we can improve on.
Give us some feedback, and tell your buddies about AEF!

Thanks,
The AEF Team



Threaded Mode | Print  

 Space added to URLs (9 Replies, Read 354695 times)
scamsurvivors
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 3
Status:
I found a thread about this, but the actual question was never answered.  I'm finding spaces are being added to URLs.  They look fine in edit mode, but the space is added when shown on the forum.  Any ideas?

Board Image
Board Image
IP: --   

Space added to URLs
SAFAD
Group: Administrator
Post Group: Elite Member
Posts: 279
Status:
confirmed bug, to be fixed

-----------------------
Best Regards
Sadaoui "SAFAD" Abderrahim - Lead Developer
My Blog
IP: --   

Space added to URLs
scamsurvivors
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 3
Status:
Thank you.
IP: --   

Space added to URLs
cristrixy
Group: Universal Moderator
Post Group: Working Member
Posts: 211
Status:
i think is not a bug
it the difference between internet explorer and
firefox

in the explorer the iframe
are with <div>
in the firefox all the iframe line have the <br> _moz_dirty="">

this _moz_dirty is added by mozilla based browsers to keep open empty span elements
till now i didn't figure out what the heck it is .



Edited by cristrixy : April 24, 2012, 6:49 pm

-----------------------
:D
IP: --   

Space added to URLs
SAFAD
Group: Administrator
Post Group: Elite Member
Posts: 279
Status:
Fixed : https://github.com/AEFGroup/Advanced-Electron-Forum/commit/c5ab6 bab7765ced67044352c95b604a1ac07e093

-----------------------
Best Regards
Sadaoui "SAFAD" Abderrahim - Lead Developer
My Blog
IP: --   

Space added to URLs
achubs
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
Is this bug have been fixed yet,
I'm using v1.0.9 and it still has this issue.
when ever a long url is used aef will insert a "white space" after 75th character.
This problem is on every type of urls on post on 'img' and 'url' tags.

While on preview links and images will work fine but after posting there will be a ' ' after 75th character of url.
IP: --   

Space added to URLs
cristrixy
Group: Universal Moderator
Post Group: Working Member
Posts: 211
Status:
this bug have been fixed on Github

Quote
https://github.com/AEFGroup/Advanced-Electron-Forum/issues/45



-----------------------
:D
IP: --   

Space added to URLs
CruzBishop
Group: Developer
Post Group: Working Newbie
Posts: 72
Status:

Programming addict
I'll back-port this to the 1.0.10 release :)

-----------------------
Proud to be a developer of AEF  :nerd:
IP: --   

Space added to URLs
achubs
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
Thank You
IP: --   

Space added to URLs
Alexsertu
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
  That was very
  helpful - thanks.


-----------------------

  dog
  groomer new york

IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Members who read this topic
VasiliyRS, SAFAD, cristrixy, Uncopycednendk, CruzBishop, Sammael, Buyuielrkd, nexgenforum, scamsurvivors, gustraot, gaguns, achubs, spiclecic, Alexsertu, antros, Patrik356b


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.

A2 Hosting

All times are GMT. The time now is October 15, 2019, 11:17 am.

  Powered By AEF 1.1.0 Preview © 2007-2011 AEF Group. All rights reservedQueries: 13  |  Page Created In:0.085