Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Advanced Electron Forums > Languages and International Support > Deutsch (German) > Topic : ICQ Button nicht zu sehen

A2 Hosting

News:

Group Message
Hello Guest,

Welcome to the AEF Board. AEF is getting better and better and is also becoming more popular.
Take a few seconds to Register, its free, and it inspires us to work harder and improve on whatever we can improve on.
Give us some feedback, and tell your buddies about AEF!

Thanks,
The AEF Team



Threaded Mode | Print  

 ICQ Button nicht zu sehen (3 Replies, Read 6996 times)
Flighthigh
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 10
Status:
Hallo

Einer mein Teamkollegen hat mich darauf hingewiesen, dass man in seinem Profil seine ICQ Daten eintragen kann.  Wenn man auf sein Profil klickt ist das ICQ nicht zu sehen. Bei Yahoo usw. geht das einwandfrei. Es gibt auch unter dem Post ein Yahoozeichen. Ein ICQ Zeichen vermisst man aber auch dort.

Bug oder Future
IP: --   

ICQ Button nicht zu sehen
Commifreak
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 33
Status:
Ich geb mal ans Develop Team weiter, ich poste dann wieder.

Edited by Commifreak : October 16, 2008, 8:02 pm

-----------------------
Greetz,
CF
IP: --   

ICQ Button nicht zu sehen
Flighthigh
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 10
Status:
Ich wollte mal nachfragen ob sich da schon irgendwas getan hat?
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Members who read this topic
jlhaslip, Commifreak, Jordi, Flighthigh, Goecki


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.

A2 Hosting

All times are GMT. The time now is October 15, 2019, 11:29 am.

  Powered By AEF 1.1.0 Preview © 2007-2011 AEF Group. All rights reservedQueries: 13  |  Page Created In:0.040