Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Advanced Electron Forums > Languages and International Support > Espanol (Spanish) > Topic : Hola problema con la ñ

A2 Hosting

News:

Group Message
Hello Guest,

Welcome to the AEF Board. AEF is getting better and better and is also becoming more popular.
Take a few seconds to Register, its free, and it inspires us to work harder and improve on whatever we can improve on.
Give us some feedback, and tell your buddies about AEF!

Thanks,
The AEF Team



Threaded Mode | Print  

 Hola problema con la ñ (2 Replies, Read 7015 times)
Estupido
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
me sucede algo muy peculiar  tengo la 1.0.8 le puse el pack de traduccion al español aun asi me sale a medio traducir pero bueno aqui la cosa es que si alguien trata de enviar un post con la letra ñ en el me bota un error 406 de que la informacion recibida no puede ser interpretada como ven?
IP: --   

Hola problema con la ñ
rafatuxgk
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 11
Status:
Quote From : Estupido June 18, 2010, 4:29 pm
me sucede algo muy
peculiar  tengo la 1.0.8 le puse el pack de traduccion al español aun
asi me sale a medio traducir pero bueno aqui la cosa es que si alguien
trata de enviar un post con la letra ñ en el me bota un error 406 de que
la informacion recibida no puede ser interpretada como ven?

Es
un error Utf-8, ya intetare arreglarlo,la traducion parece hecha con
Google Traductor,yo estoy traduciendo otro sistema de
foros,completo,pero no me gusta mucho esta.

Esto pasa con Tildes y enies; supongo. ñ  :D
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Members who read this topic
VasiliyRS, zucaman, asimo, Estupido, rafatuxgk, bucha


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.

A2 Hosting

All times are GMT. The time now is October 14, 2019, 11:57 am.

  Powered By AEF 1.1.0 Preview © 2007-2011 AEF Group. All rights reservedQueries: 13  |  Page Created In:0.033