Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Advanced Electron Forums > Bugs > Not a Bug > Topic : Attachment bug [need to be tested]


News:

Group Message
Hello Guest,

Welcome to the AEF Board. AEF is getting better and better and is also becoming more popular.
Take a few seconds to Register, its free, and it inspires us to work harder and improve on whatever we can improve on.
Give us some feedback, and tell your buddies about AEF!

Thanks,
The AEF Team



Threaded Mode | Print  

 Attachment bug [need to be tested] (3 Replies, Read 6385 times)
VasiliyRS
Group: Support
Post Group: Working Member
Posts: 212
Status:
I added custom attachment type RAR but when i download it files are getting broken but using ftp access to attachment files it is not broken . My forum is utf-8 .
Please do some tests with your forums .

-----------------------
For quick AEF help join our IRC channel :
http://anelectron.com/board/index.php?tid=6469
Contribute to AEF: https://github.com/AEFGroup/Advanced-Electron-Forum

Board Image
IP: --   

Attachment bug [need to be tested]
Yagiz
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 7
Status:
Be sure that the mimetype you've write is application/x-rar-compressed.
IP: --   

Attachment bug [need to be tested]
SAFAD
Group: Administrator
Post Group: Elite Member
Posts: 279
Status:
i've tested it myself
nothing wrong and its not a bug
make sure you add application/x-rar-compressed to mimetype


-----------------------
Best Regards
Sadaoui "SAFAD" Abderrahim - Lead Developer
My Blog
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Members who read this topic
, CJack, Alex, VasiliyRS, SAFAD, Yagiz, Orstio, frecobos, xfiles666, Prime_8, nexgenforum, Patrik356b


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is May 21, 2018, 5:34 am.

  Powered By AEF 1.1.0 Preview © 2007-2011 AEF Group. All rights reservedQueries: 13  |  Page Created In:0.043